PlusPOS

Bazat pe cloud

Pentru magazinele independente, lucrul in cloud permite o accesibilitate mai mare a sistemului la costuri reduse. Pentru lanturi de magazine, modul de lucru online, utilizand o singura baza de date centrala, permite eliminarea replicarilor si o privire de ansamblu imediata de la centru asupra situatiei vanzarilor.

Viteza ridicata la vanzare

Am gandit fereastra de vanzare in asa fel incat sa ofere o viteza sporita si facilitati suplimentare pentru eficientizarea vanzarii (cum ar fi posibilitatea de a avea bonuri multiple concomitent).

Integrare ridicata

Sistemul poate fi integrat cu o gama larga de case de marcat, imprimante fiscale, cantare, sisteme de tip POS etc. De asemenea pot fi foarte usor adaugate aplicatii mobile pentru scanare cu telefonul in magazin, trimiterea produselor catre magazine online, etc.

PlusERP POS este rezultatul a peste 16 ani de experienta in dezvoltarea de sisteme informatice de gestiune pentru magazine si farmacii de catre compania Softeh Plus. Acesta inglobeaza functionalitati cerute de legislatia in vigoare, dar si functionalitati suplimentare dezvoltate la cererea clientilor nostri in timp. PlusPOS este bazat pe o platforma avansata de dezvoltare, in tehnologie Microsoft, ceea ce permite atat o configurabilitate ridicata a produselor cat si o viteza de reactie ridicata in dezvoltarea de functionalitati noi.

Avantaje PlusPOS

Bonuri multiple in acelasi timp

Datorita interfetei noi este foarte simplu sa deschizi mai multe tab-uri in acealasi timp, lucru care scurteaza timpul de servire a clientilor.

Vizualizare istoric client

Optiunea de a vedea istoricul de achizitii al unui client daca exista si un card de fidelitate pentru acel client.

Fereastra simplificata de vanzare

Am simplicat si am usurat modul de lucru al vanzarii prin faptul ca exista o fereastra dedicata vanzarii, simpla, intuitiva si usor de utilizat.

Module PlusPOS

Promotii

Carduri de fidelitate si fisa pacientului

/

Asocieri recomandate

l

Comenzi

Imagini PlusPOS