Netfarm Plus

Integrare completa cu CNAS

SIUI, SIPE, CEAS, toate serviciile online puse la dispozitie de Casa Nationala de Sanatate sunt integrate in program pentru o consultare facila si rapida a acestora si o raportare corecta.

Bazat pe cloud

Pentru farmaciile independente, lucrul in cloud permite o accesibilitate mai mare a sistemului la costuri reduse. Pentru lanturi de farmacii, modul de lucru online, utilizand o singura baza de date centrala, permite eliminarea replicarilor si o privire de ansamblu imediata de la centru asupra situatiei vanzarilor.

Viteza ridicata la vanzare

Am gandit fereastra de vanzare in asa fel incat sa ofere o viteza sporita (la eliberarea medicamentelor si citirea retetelor) si facilitati suplimentare pentru eficientizarea vanzarii (cum ar fi posibilitatea de a avea bonuri multiple concomitent).

Netfarm Plus este rezultatul a peste 16 ani de experienta in dezvoltarea de sisteme informatice de gestiune pentru farmacii de catre compania Softeh Plus. Acesta inglobeaza functionalitati cerute de CNAS si legislatia in vigoare, dar si functionalitati suplimentare dezvoltate la cererea clientilor nostri in timp. Netfarm Plus este bazat pe o platforma avansata de dezvoltare, in tehnologie Microsoft, ceea ce permite atat o configurabilitate ridicata a produselor cat si o viteza de reactie ridicata in dezvoltarea de functionalitati noi.

Avantaje Netfarm Plus

Bonuri multiple in acelasi timp

Datorita interfetei noi este foarte simplu sa deschizi mai multe tab-uri in acealasi timp, lucru care scurteaza timpul de servire a clientilor.

Calcul reteta

Calculul retetei se poate face chiar daca produsele respective nu se afla in stoc in momentul respectiv si se calculeaza cu tot cu discount-uri.

Afisare status SIUI si CEAS

Statusul SIUI si CEAS ( Online sau Offline ) este afisat in permanenta in coltul din dreapta al ecranului de vanzare pentru a sti intotdeauna daca exista probleme de conexiune la server-ul lor

Vizualizare istoric pacient

Optiunea de a vedea istoricul de achizitii al unui pacient pe baza CNP-ului sau a CID-ului sau intregul istoric daca exista si un card de fidelitate pentru acel pacient.

Fereastra simplificata de vanzare

Am simplicat si am usurat modul de lucru al vanzarii prin faptul ca exista o fereastra dedicata vanzarii, simpla, intuitiva si usor de utilizat.

Se poate lucra doar din tastatura

Faptul ca se poate utiliza doar tastatura, creste viteza de vanzare si usureaza activitatea utilizatorului.

Module Netfarm Plus

Promotii

Carduri de fidelitate si fisa pacientului

/

Asocieri recomandate

l

Comenzi

Imagini Netfarm Plus