Module PlusERP

Modul promotii

Modulul Promotii permite definirea, organizarea si derularea diferitelor variante de promotii, planificate pe intervale de timp. Modulul permite prioritizarea aplicarii promotiilor, aplicarea discount-urilor procentuale sau valorice, acordarea de produse cadou, etc.

Descarca fisa produsului

Carduri de fidelitate si fisa client

Modulul carduri de fidelitate permite utilizarea de carduri pentru fidelizarea clientilor si acordarea de reduceri in mai multe moduri: prin acumulare de puncte, procentual sau sub forma de flyer etc. Fisa client reprezinta o privire de ansamblu asupra istoricului clientului si a achizitiilor acestuia.

Descarca fisa produsului

Asocieri recomandate

Modulul Asocieri permite propunerea la vanzare a unor produse asociate in functie de o serie de prioritizari definite de utilizator. Printre criteriile de prioritizare se pot utiliza media ponderata a adaosului comercial, viteza de rotatie a stocului sau discountul procentual atribuit produsului in factura furnizor.

Descarca fisa produsului

Comenzi

Modulul de comenzi ajuta in organizarea si controlul procesului de achizitie marfa de la furnizori. De asemenea, modulul ofera utilizatorului informatia cea mai importanta pentru activitatea de aprovizionare: istoric comenzi, istoric achizitii, istoric discount etc.

Descarca fisa produsului